Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/sykehuset.net/wp-content/themes/hospital_health_services_bue095/functions.php on line 1333
Hvordan lage barn?

Doktoren skjønte at ektemannen ikke forsto hvordan barn skulle lages, Det var ikke lett å finne en logisk forklaring som legen kunne gi, og som pasienten samtidig ikke ble flau over. Men så oppdaget legen et par katter som paret seg nede på plenen utenfor kontorvinduet.
Se der!, sa han til mannen, på samme måte som med dyrene, er det også med menneskene. Kattene der lager kattunger! Men før De prøver Dem på dette, så kjøp med en flaske god rødvin til Deres kone, så går dette bra ! Mannen forlot legekontoret og siden legen ikke hørte noe senere, så regnet han med at alt var i boks.
Åtte måneder etter traff han sin pasient på gaten, arm i arm med konen som hadde en stor kul på magen. Mannen kom styrtende mot legen og takket ham, samtidig som han stolt viste frem sin kones mage.
“Men,” sa han plutselig med en alvorlig mine. “Det er en ting De skal være klar over, doktor. Neste gang De gir samme råd til en pasient, så må De be ham om å kjøpe mer enn en flaske rødvin. Min kone og jeg måtte ha i oss nesten 2 flasker hver før vi våget oss ut på gressplenen !”

Leave a Reply