Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/sykehuset.net/wp-content/themes/hospital_health_services_bue095/functions.php on line 1333
Latterlige skader

I fotballen opplever man fra tid til annen noen skader som nesten ikke er til å tro, men en liten legendarisk sak som omhandler en norsk fotballspiller med navn Svein Grøndalen tar allikevel kaka.

Grøndalen, som var aktiv på 70- og 80-tallet, var kjent for å være en skikkelig hardhaus og blant annet huskes han spesielt godt for sin brutale nedklipping av svenskenes store fotballstjerne Ralf Edström i en landskamp mellom nabolandene. Svensken gikk skadet i månedsvis man ble akkurat klar til VM-sluttspillet.

Den bisarre skaden som Grøndalen selv pådro seg var ikke engang på fotballbanen, men inntraff da han var ute og jogget. Det som skjedde var nemlig at han kolliderte med skogens konge, altså en svært elg, og fikk et såpass ublidt møte med kjempedyret at han måtte melde forfall til den neste landskampen.

Elgen gikk til angrep på den norske forsvarskjempen og det endte med at han måtte kaste seg utfor en skrent for å berge skinnet – Grøndalen altså. Berge skinnet gjorde han imidlertid ikke og fikk seg en pen flenge i foten , og denne historien kan du lese mer om på Nettavisen.

Hvis uhellet skulle være ute for deg og du trenger litt kjapp egenkapital for å fikse opp etter en bisarr skade, så kan det lønne seg å tenke på et forbrukslån – uansett hva det måtte gjelde. Et forbrukslån kan som sagt brukes til hva som helst, og for vår venn Grøndalen kunne kanskje en elgradar vært vel anvendte penger!

Hvis du er usikker på hva et forbrukslån er så kan du lese om temaet på sidene til ForbrukslånGuide.no. Her får du dyptgående omtaler som trekker frem både fordeler og ulemper slik at du enkelt kan sammenligne lånene. Du kan også søke på lånene direkte fra sidene og du blir deretter sendt til den banken som passer best for deg!

Leave a Reply