Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/sykehuset.net/wp-content/themes/hospital_health_services_bue095/functions.php on line 1333
Doktorvitser
på venterommetHos legen: Doktor, jeg må få noen nervetabletter av Dem. Jeg ser kalibater om natten. Kalibater? Hva er det?- Aner ikke. Det det som gjør meg så nervøs
 
Det var en pasient som skulle opereres, da han våknet sa han: – Det føles som om jeg har fått en hammer i hodet. – Ja, vi gikk tom for narkose.
 
Legen: Jeg finner ikke ut hva som feiler Dem, men jeg tror sikkert det skyldes alkoholen.Pasienten: Det er greit det, doktor. Jeg kan gjerne komme igjen en dag du er edru.
 
En mann hadde ødelagt fingeren sin, og oppsøkte en lege for å få sydd på tuppen igjen. Da han var ferdig, spurte mannen: Kan jeg spille fiolin nå ?- Ja da, svarte legen, – nå kan du spille fiolin.-Stilig, for det har jeg aldri kunnet før !
 
“Doktor” jeg har vondt samme hvor på kroppen jeg trykker med fingeren. Det kan jo skyldes at fingeren er brukket!
 
I begravelsen var ingen sikker på dødsårsaken. Men hentet ingen lege til den gamle, da? Nei, å dø klarte han likevel
 
Lille Lise var hos legen og skulle vaksineres. Hvilken arm vil du jeg skal stikke i? Helst i mamma sin!
 
– Hvordan er den nye doktoren? – Jeg stoler ikke på han. – Hvorfor ikke? – Alle pasientene hans er syke.
 
Nils gikk til doktoren, fordi hans hender skjelver og rister hele tiden. Drikker de mye, spør doktore . Nei, jeg søler ut det
meste!
 
Hansen – Tror du operasjonen vil bli vellykket, doktor? – Doktoren – Slapp helt av, jeg har gjort denne operasjonen hundrevis av ganger! – Hansen – Det var godt å høre… – Doktoren – Ja det må jo lykkes før eller senere..
 
Doktor, hva viste røntgenbildene av hodet mitt? Ingenting.
 
Doktor doktor, jeg tror jeg har bruk for briller… – Det tror jeg også, for det her er posthuset.
 
Doktor, jeg snorker så høyt at jeg våkner meg selv. Hva skal jeg gjøre? Sove i ett annet rom.
 
Doktoren til pasienten. “Hvorfor kom du ikke til timen?” Pasienten. “Beklager doktor, men jeg har vært syk!”
 
Da den gamle gubben hadde fortalt hvor gammel han var, sa doktern til mannen: “Er du gift?” – “Å nei, sa mannen, men jeg har lidd mye likevel jeg sa han!”
 
Var det du som skrek inne hos tannlegen? Nei, det var tannlegen da jeg bet ham i fingeren!
 
De sier du har spansk blod i årene! – Ja, jeg fikk en blodoverføring en gang jeg var i Spania!
 
En eldre dame var på besøk hos sin nye lege. Etter få minutter stormet hun ut av kontoret hans og løp skrikende nedover korridoren. En annen lege spurte henne hva problemet var. Etter å ha snakket med henne, trampet han resolutt inn til legen som hadde undersøkt henne. Fru Olsen er 62 år gammel, har fire barn og sju barnebarn – og du fortalte henne at hun er gravid! Vel, ble hun kvitt hikken sin eller ikke?
 
Er det sant at du ble operert i siste liten? Ja, hadde det gått ett døgn til, ville jeg ha vært helt frisk!
 
– Du har helse som en ungfole og kommer tilå leve til du blir 95. – Men doktor, jeg ble jo 95 i fjor. – Der kan du se, legevitenskapen tar aldri feil.
 
En kvinne tar med seg sin 16 år gammel datter til legen. Legen spør:- Få høre, hva er problemet? – Min datter Tutta er syk med oppkast om morgenen og hun legger på seg. Legen undersøker henne, og er ikke særlig overrasket når han konkluderer:- Frue, din datter er gravid. Jeg antar at hun er 4 mndr. på vei. – Umulig! Hun har aldri vært alene sammen med en gutt. Har du vel, Tutta? – Niks, mamma! Jeg har ikke engang kysset en gutt! Legen rusler bort til vinduet og blir stående å kikke ut. Etter flere lange minutter i stillhet spør kvinnen:- Skjer det noe spennende der ute, doktor? – Nei, men sist det skjedde noe slikt som dette, da skinte en stor ukjent stjerne på østhimmelen, mens tre vise menn kom ridende over åsryggen. Det synet har jeg ikke tenkt å gå glipp av!

Leave a Reply